Jullov :)


R.I.P.  : ' (
Jag ser det snöar, jag ser det snöar då var det tågkaos igen...
Vi hade en jättefin julavslutning igår i skolan. Det var skådespel av tomten och en nisse i för små kläder, och det var flera som spelade och sjöng och dansade. Alla var jätteduktiga! Sedan fikade vi i klassrummet och efter det var vi några som stack till stan.
Jag ägnade dagen åt att packa, och 17.47 gick bussen till tågstationen. Där gick jag med min resväska, ryggsäck och med Blomma i handen (R.I.P. Blomma...). Tåget skulle gå 18.48. Gick det? Nej. Så vi som skulle till Norrköping fick åka buss i stället. Tåget där ifrån var bara 45 minuter försenat. När jag väl var på tåget (med min blomma invirad i tidningspapper i ett sista försök att rädda den) upptäcker jag att min plats i vagn 12 som jag skulle sitta på inte existerar! Jag frågar var jag då ska sätta mig, och gå till vagn 5, säger dem. Glöm att jag släpar alla mina väskor tvärs genom HELA tåget, tänker jag. Sedan visade det sig att alla platser inte fanns, men att man kunde sätta sig var som i den vagn jag skulle vara i. Långt om länge kom jag till Lund i alla fall, en och en halv timme försent.
Väl hemma i Strö, fick jag middag av mamma (klockan två på natten), sedan upptäckte jag att elementet på mitt rum inte fungerar, så det blev lite småkyligt att sova. Jag vaknade vid 10 av att telefonerna ringde som galna, det visade sig att pappa tänkte köra till Eslöv och följaktligen satt fast mitt på Plässevägen. Så jag tillbringade över en timme ute i snöstormen (utan frukost!) för att skotta/putta loss bilen. Det var nästan skoj faktiskt, och jag tror det kan räknas som kompensation för den missade träningen i morse... ;)
Glad dan före dopparedan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...