Alla svar finns tydligen i bibeln ;)

Idag kom det två Jehovas vittnen och knackade på. Eller ja, så mycket man nu kan knacka på en öppen dörr. Först frågade de om jag trodde på änglar och andar, för det finns det minsann, det stod till och med i en liten broschyr. Det tog rätt lång tid innan jag fattade att det var två religiösa som ville få mig att konvertera till Johovas vittnen. Sedan sa det någonting om att det finns en del oroligheter här i världen, det har jag väl hört? Ähm nej, jag tror tyvärr jag har missat allt om naturkatastrofer, krig och terrorattacker... Då undrade jag lite försiktigt, borde inte er gud kunna ordna det? Nej det går inte bara så där, det är förutbestämt när han ska komma hit och ordna upp saker, men vi kommer bli förvarnade innan han ingriper. Men oj vad jag hade roligt! Jag älskar religioner, framförallt när man får diskutera dem med riktigt troende. Det är så underbart roligt att säga emot och att ifrågasätta. De var så otroligt envisa. Jag fick höra att alla svar finns i bibeln, säkert tio gånger (när jag sedan berättade detta för husmor var hennes kommentar "men så bra! då behöver man ju inte 118 800!" xD). Vi stod och pratade en lång stund, men det var inte lätt att låta bli att börja skratta. Nästa gång hoppas jag att det är en hindu som knackar på, för deras religion är väldigt intressant :)
Idag hade jag bara två lektioner i skolan, efter det åkte jag hem och så vidare till träningen. Träningen gick bra, och nu laddar jag som bara den inför sumsim! Sedan kom pappa hit, och vi var och "storhandlade" så nu är frys och skafferi påfyllt igen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...