Rec Olympics 2017

Då var årets Rec Olympics avklarat, och det med buller och brak! Team Vikings dök upp fullt utrustade för krig, och vi krigade hem en andraplats. Laget bestod av svenska mig, Ebba och Sebastian, och så Mehdi. Vi hade danska Maria att tacka för hjälp med outfits och support. Vårt mål var att vinna "best outfit award" men eftersom vi lyckades komma på prispallen i själva tävlingen, så tyckte "dummarna" att det räckte med ett pris... Alla var lika förvånade som vi haha.
Hur som helst, tävlingen började med en hinderbana genom en hoppborgsliknande grej och det följdes av en mattävling. Ebba lyckades få en oreo från sin panna till munnen på under två sekunder, medan Sebastian kastade ostbågar på Mehdis raklödderklädda huvud. Därefter hade vi en löp- och skjuttävling följt av en kanottävling. Paddlingen var det roligaste, och vi fick till det riktigt bra.
Som final genomförde alla en till hinderbana, där vi skulle springa med pilatesbollar mellan oss, fylla en hink med vatten med hjälp av en tvättsvamp, ta oss fram på fyrmanna-skidor och lösa ett pussel. Våra samlade skills tog oss som sagt till en andraplats och vi vann varsin Yeti Cup. Vi hade så himla kul allihopa, men både Ebba och jag är så tävlingsinriktade att vi blev helt nervösa innan varje tävling. Adrenalinet gav resultat i alla fall!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...