Hollywood

Mina planer på att bli känd och rik här fortsätter att gå åt skogen. Igår lämnade jag casinot fattigare än jag kom dit och idag blev jag inte scoutad till Hollywoods nästa storfilm. Hade planerat att hitta en audition att visa mina hittills dolda talanger på och på så sätt hamna som kvinnlig huvudroll i Dicaprios nästa film, men livet går inte alltid som planerat. Fast jag är inte bitter! Fick i alla fall sett den nygjorda statyn av Shaquille O'Neal utanför basketarenan och Ingrid Bergmans, David Bowies, Walt Disneys, Micheal Jacksons, Muhammed Alis och många flers stjärnor på Hollywoods walk of fame.
Förutom det så var downtown Los Angeles väldigt sketchigt. Det var gammalt, smutsigt och fullt med uteliggare. Jag hade väntar mig att det skulle vara futuristiskt och väldigt städat, men så var det inte. Något som istället var väldigt vackert var omgivningen! Vi körde upp bland bergen för att få en bra utsikt över Hollywoodskylten och de kalifornska kullarna är magiska! Det var så fruktansvärt vackert, och utsikten över Los Angeles var också helt fantastisk. Det ser ut som en jätte lyft upp hela staten och kramat till den i handen, och lämnat den skrynklig. Tyvärr så gör inte simpla mobilkameror utsikten rättvisa.
Efteråt åkte vi in till Santa Monica och middag på en thairestauranger innan vi besökte den kända piren med pariserhjulet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...