Förberedelser

Eftersom det nu är tänkt att jag ska springa detta maratonsliknande loppet i sommar, så känns det som att det börjar bli dags att ta tag i mitt springande. Så idag laddade jag upp med Netflix och vacker utsikt på löpbandet och sen höll jag till där ett bra tag. Det är allt rätt jobbigt när man inte har mycket springvana. Har dessutom ingen aning om vad som är ett rimligt tempo.
En annan som fått fart i benen är Mehdi. Killarna har idag haft sin sista intramural-match i fotboll, då de förlorade semifinalen. Det var dock en väldigt imponerande match! Tröjorna ni kan se på bilderna är designad av ingen mindre än mig! Ser ganska skrämmande ut när hela gruppen av muskulösa simmare dyker upp i likadana tröjor.
Förutom det så har jag varit på både skin och vein screening idag. Det erbjöds gratis på vårt health center, så tänkte det var lika bra att utnyttja det. Det var inget fel med varken mina ådror eller min hud!
Dagen avslutades med varm choklad och Fast and Furious!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...