Nya grupper!

Nu har vi gått in i nästa fas av säsongen, den lite mre specialiserade. Vi gymmar fortfarande en timme tre mornar i veckan, men numera kommer det följas av en timme simning, med start imorse. Det blev en brutal start på morgonsimmandet. 100-200-300-(...)-800 frisim, med växlande 1:10/1:15-bas på starttiderna (lite lättare startider än när vi simmade samma serie förra året). Ironiskt nog hade jag tidigare under morgonen varnat för just denna serie... I alla fall, när jag väl kom till 600ingen började det gå bra. Av någon anledning är vår bassäng brutalt kall, alla fryser rumpan av sig. Så det tog ett tag innan jag fick upp värmen och kunde simma snabbt. Alla som sett mig träna vet vilken klar tomatnyans mitt ansikte får efter ett tag, men vattnet var så kallt idag så inte ens 3600 snabbt tog bort min normala, bleka färg.
På dessa tre eftermiddagar kommer vi simma i två olika grupper baserade på skolschema. Min grupp tränar 4:30-6:30, så det är perfekt. Jag hade en riktigt bra träningsdag idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...