Julloooooov!

Äntligen jullov! Fick skjuts till skolan i morse för att se på lite underhållning i aulan och därefter fika med klassen. Sedan var vi ett gäng som drog in till stan och fikade lite till. Det är perfekt julavslutningsväder, vitt överallt och stora snöflingor i luften. Det blev en mysig förmiddag, sedan gick jag hem och fixade lite hemma. Ikväll blir det mike's och firande av att vi än en gång överlevt jordens undergång!

Igår kväll var jag involverad i Ludwigs plan att undkomma zombismittan som enligt honom och hans kompisar skulle bli undergången. Vi skulle planera nyår men när vi inte kom längre med de planerna övergick vi till att planera vår överlevnad. Dock övergav de mig och lämnade mig att dö när det väl kom till kritan... Trevlig kompis man har jao!

När han drog blev det julkalendermys! Den har spårat lite tycker jag. Lite för övernaturlig haha! Men man måste ju fortsätta ;)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...