När mormor och morfar delar med sin hemmagjorda, inlagda gurka, så måste man ju hitta på nåt tillbehör som gör den rättvisa. Vad kan vara bättre än en leverpastejmacka?? Så igår kväll "slängde" jag och pappa ihop en pastej gjord på kycklinglever, smaksatt med timjan och ansjovis. Den gjorde sig riktigt fin på en surdegsmacka, toppad med gurka. Perfekt energi efter en tung löprunda imorse.
På tal om löpning så är Team Kaspersson återigen i antågande. På lördag tar vi oss an Trelleborgsloppet, men den här gången blir det inte längre än 10 km.
Vill bara visa min fina macka
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Välkommen Aiden!
Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...
-
Jag är en djup funderare och jag drar med alla i min omgivning i mina funderingar. Min senaste djupa tanke inträffade för ungefär tio minute...
-
Hemma i Skåne och firar påsk! Igår var vi hos farfar och Ethel och åt middag och imorgon ska vi till mormor och morfar. Dagen började me...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar