Liten har blivit stor

Det är inte var dag ens lillasyster flyttar hemifrån för första gången, men just idag var en sådan dag. Hon ska ju nämligen börja plugga till sjuksköterska i Halmstad och jag är så otroligt stolt över henne. Så idag tog hon (och Hannes som också ska börja plugga i Halmstad) sitt pick och pack och åkte iväg. Picket och packet var rätt omfattande så medan Hannes körde sin bil så körde jag vår bil, och på så sätt fick vi med oss allt. I väntan på att lägenheten de ska bo i ska bli färdigrenoverad får de bo i en supermysig liten stuga, som det tog oss ett bra tag att hitta. Men den var jättefin och det är nära till både skolan och Ica Maxi, så det ska nog bli bra! Det blev en trevlig kväll och jag önskar er all lycka!
Innan vi körde, spenderade jag eftermiddagen i Malmö på festivalen. Ett av världens bästa taekwondo-lag, från Korea, hade uppvisning och det var helt makalöst vad duktiga de var. De var otroligt synkroniserade och de hoppade, voltade, sparkade sönder träplattor, och så vidare. Riktigt imponerande! Efter det blev det såklart mat: en grillade macka fylld med diverse grönsaker och grejer. Smakade riktigt fräscht!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...