Professionell diskare

Med en fullproppad restaurang blev det fullt upp i diskrummet i lördags, och jag diskade som aldrig förr (så mycket att jag till och med fick träningsvärk i min tumme av att hålla alla panno och kastruller medan jag diskade). Men det är trevligt att ha och göra. När jag var färdigdiskad vid 1 på morgonen och restaurangen stängde, fylldes den i stället med kockar och andra vänner och det blev ett festligt äventyr ända tills morgonen. Vi drack fantastiska viner och åt snacks gjorda på vad som blivit över. Det blev en kanonkväll som slutade vid 5 på morgonen.
Förvånansvärt pigg och vaken gick jag upp några timmar senare och spenderade resten av dagen på Malmöfestivalen med mamma och pappa, och helgens matäventyr fortsatte. Vi åt ekologiska pommes, ankwrap, brända mandlar och nån argentinsk pirog till lunch. Familjefirandet fortsatte på kvällen, efter en skön löptur, med kräftskiva och ostar. Nöjd och glad, och full med energi, är jag redo för en ny vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...