Ett steg närmare graduation!

Min exit exam var lätt som en plätt, så nu måste jag bara bli godkänd i mina sista kurser, sedan är jag redo att ta examen. Provet var inte hälften så jobbigt som förra veckans midterm, så det kändes bra.
Efteråt firade jag med att följa med Lauren till Mrs. Hartness, en artlärare, för att rida. Hon har tre hästar, men hon rider bara en medan Lauren rider en av de andra när hon är där. Den tredje, Buttercup, blir endast riden av lärarens små barnbarn, och då är det endast ledd skritt. Så både hästen och Mrs. Hartness blev överlyckliga när jag dök upp idag, och åh vad kul det var!!! Hon var lite svårstyrd eftersom hon var så ovan, och jag var förmodligen lite ringrostig jag med, men vi fick till det riktigt bra mot slutet! Denna gång red vi mest i en hage för att se hur det gick att ha alla tre hästarna ute tillsammans, och det gick finfint. Längtar redan till nästa gång!!! Att sommarvärmen verkar ha kommit gjorde bara saken bättre.
När jag kom tillbaka hjälpte jag till att hålla i ett community serviceprojekt där vi gjorde fleecefiltar till barn på ett homeless shelter, innan jag började plugga för morgondagens prov i management.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...