Opening Ceremony

Invigningen av Div II NCAA Championships festivalen var riktigt bra. Det var på en enorm teater med hur många våningar som helst av läktare och väggarna var så vackert dekorerade! Hade varit riktigt coolt att se en pjäs där! Istället fick vi se och lyssna på Chris Norton som blev förlamad från nacken och ner som freshman, men som trots alla läkares negativa kommentarer och attityder har lyckats få tillbaka en hel del rörlighet. Det var ett helt fantastiskt motivationstal och det var väldigt inspirerande. Hans poäng var att livet inte alltid går som planerat, men det gäller att leva i nuet och hitta någon form av mening i det man gör. Googla gärna hans namn och kolla upp honom!
Efteråt blev det middag och det var riktigt gott. Hela arrangemanget var imponerande. Närmre 1000 personer blev omhändertagande och matade både snabbt och effektivt. Så nu verkar alla vara redo att dra igång tävlandet imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...