End of Spring Break 2k17

Det blev ett spännande nationals för WUSwim. Mehdi simmade en massa lag och tog hem andra platsen i 4x100 fritt och fick en trofé för sin sjätteplats i 4x50 fritt. Han är så nöjd och stolt över sina troféer och jag är så glad för hans skull! Det har varit långa dagar, fyllda med bra simningar på hög nivå. Våra tjejer vann 4x200 och det var helt fantastiskt att se vilken kämparanda de simmade med.
Det är en speciell känsla att vara med i ett lag på den här nivån; Wingate är en skola att räkna med, en skola att frukta i bassängen. Tjejerna kom totalt på en tredjeplats, inte långt efter Drury, som trots tragedin för ett par veckor sedan gjorde ett fantastiskt jobb. Queens vann rätt överlägset. Killarna avancerade från förra årets 16eplats till att bli sexa.
Som avslutning på festligheterna radades alla skolor och alla sporter upp och gick "olympic style" runt friidrottsarenan innan vi sattes för att lyssna på lite hyllningar och avslutningstal. Efteråt firade vi med pizza i massor.

Fick tillsist sett på lite wrestling det också! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...