Heart for Monroe

Igår morse samlades WUSwim i centrala Monroe för att delts i Heart for Monroes 5km-långa välgörenhetslopp. Vår uppgift var att springa med låg- och mellanstadiebarn och hjälpa dem att ta sig genom loppet. Det var faktiskt riktigt kul. Min buddy hette Jose och var åtta år, och han gillade verkligen att springa (åtminstone i början). Det var så roligt att se alla sätta fart och sprinta allt de kunde de första 100 metrarna för att sedan mixa gång och korta sprintar för resterande 4900.
Efteråt var vi ett gäng som gick och åt frukost på Stone Table, en restaurang som Lucas och Olga hjälper till att marknadsföra, och det var mums!
På kvällen ordnade några killar i laget en strandfest i sin lägenhet. 850lbs sand köptes och köket gjordes om till en sandlåda. Vardagsrummet fylldes med babypooler och badbollar. Helt stört men väldigt kul.
Idag hade jag ett CA-event och bjöd på glass med tillbehör innan jag gick och spelade fotboll med några simmare. Den här gången gjorde jag till och med mål!

Yoga i solnedgången efter fotboll och kickboxning! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...