WUSPYS

Igår hade vi vår årliga idrottsbankett, WUSPYS, och som vanligt hade simlaget en massa nominerade. Uppklädda och fina, samlades vi för fotografering och middag innan Wingates egna lilla idrottsgala började. Man blir ju rent stolt när man ser vilka prestationer som genomförts! Mest imponerande, men inte helt oväntat, var vår vinst i kategorin "female team of the year". Förutom det så vann både Vika, Armony och lagkappstjejerna awards.
Det var en fräsig, men långtråkig, tillställning.
Som om inte det var nog med prisutdelningar igår, så hade vi bankett med alla inblandade i Student Life i söndags. Som medlem i reslife var vi välkomna. Det delades ut priser till alla möjliga organisationer och klubbar, och Greek Life samlade på sig en massa de med. Inte så kul den banketten heller, men man fick ju klä upp sig i alla fall!
Efteråt åkte jag till Cheesecake Factory med Vika, Jess, Griffin och hans familj. Det blev Steakhouse Diane med tiramisu-cheesecake till efterrätt! Kvällen  avslutades med Game of Thrones!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...