Chocolate Factory

Lördag: Väluppfostrad som man är spenderade jag morgonen tillsammans med alla Mehdis släktingar åt att städa upp efter gårdagen festligheter, innan vi bjöds på en dunderfrukost. De hade bröd i alla dess former, croissanter, doughnuts och marockanska pannkaksliknande grejer. Tur att resan inte är längre än en och en halv vecka, för det här är ingen hållbar diet!
Efter frukosten tog mamman med sig oss och alla kvarvarande släktingar till en chokladfabrik (...) där man kunde prova alla möjliga choklader. Även om jag inte äter sånt så var det ett maffigt ställe!
Därefter blev vi avsläppta i centrum så vi fick sett allt i dagsljus. Vi var på Grand Place, Mehdis gymnasium, kungens palats och Beaux Arts (konstkvarteret) vars trappor tog oss till toppen av Bryssel så man kunde se ut över hela staden. Det var rätt cool!!
Efter lunch åkte vi till EU Commission's högkvarter, och vi hade en osannolik tur med timing! Det råkade nämligen vara den enda dagen om året då de har events där, och låter folk komma in. Utanför hade de en brödfestival, med bröd från alla möjliga länder, och inne i byggnaden hade de en massa information och event. Det var himla kul att få se!
På vägen hem stannade vi och köpte en fin blomma och ett kort till Mehdis familj dom tack för allt. Efter det bjöds det på couscous.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...