Graduation

Då var årets graduation över. Jag kan inte fatta att det är min tur nästa år!!! Tiden här har bara flugit förbi! Det var en väldigt fin ceremoni igår morse, och den här gången fick jag sett den från ett lite annorlunda perspektiv. Jag, tillsammans med cirka tio indra juniorer, var utvalda till att vara commencement marshals, och urvalet var baserat på akademiska prestationer, vilket gjorde hela uppdraget ärofyllt. Dock innebar denna "ära" att jobba och slita från tidig morgon så att hela graduationprocessen flöt på som den skulle... Vi var där klockan 7 och började dela ut och placera program. Jag var ansvarig för "special seating" vilket innebar att jag fick se till så de speciellt inbjudna gästerna (presidentens familj, trustees och andra) fick sina platser. Jag var också ansvarig för att dela ut program och flytta runt folk, medan andra marshals dirigerade graduates.
Tack vare min  position fick jag en perfekt sittplats, och kunde se alla som graduatade när de gick upp för att ta emot sitt diplom!
Efter ceremonin hade några av oss en liten cookout vid poolen. Jag åt en smarrig hamburgare och njöt av solen!
På kvällen hade vi en spelkväll med kort och Jenga och vi hade det riktigt mysigt. Nu har de flesta åkt och vi är bara några få kvar på campus! Två dagar kvar tills det är min tur att åka hem!!!!

Coach Bailey finally graduated! 
Coach Kirk showed up! 
Class if 2016 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...