30 dec 2010

Gud vad spännande, och gud vad Arlanda var stort! Vi körde vilse när vi skulle hitta parkeringsplats på flygplatsen. Till slut kom vi i alla fall in och hittade de andra. Bagaget checkades in och vi klarade oss igenom alla säkerhetskontroller. Vi fick veta att planet var försenat eftersom de hade tvingats landa i Köpenhamn, för någon ombord blev sjuk. Alltså jag och resor!
I stället för 18.50 skulle nu planet gå 20.15. Inte så farligt. Vi gick omkring i affärer och vi åt. I en affär fick man gratis pepparkakor. Plötsligt blev förseningen förlängd till 20.45. Allt på Arlanda är jättedyrt, värre än pressbyrån till och med. 20.50. Vi väntade, och väntade, och väntade... 21.30, vi fick matcheckar! :D Alla fick en check på 75 kr att handla mat för var som helst på Arlanda. Det är inte klokt vad glad man kan bli för lite mat! Plötsligt kändes dessa 3 timmar som ingenting.
21.20 gick vi äntligen på planet, som långt om länge lyfte 22.10. Där fick vi också mat. En kycklingbaguett och juice (lycklig igen). Det var faktiskt gott, jag förstår inte vad folk har emot flygplansmat.
Problemet med hela historien var att vårt anslutningsflyg i London skulle lyfta innan vi ens lämnat Arlanda, så det var lite nervöst hur det skulle bli med oss som skulle vidare. Det löste sig dock finfint. Vi blev skickade till Holiday Inn för att sova (nu kan jag säga att jag varit i London också!). Vi ska nu med ett plan som går imorgon 19.20 (eller är det idag?!). God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...