31 dec 2010

Engelsk frukost! I love it! Jag och Alice delade rum här i London. Det var jättefina rum. Tyvärr råkade vi ha sönder toaletten, så det gick inte att spola… Vi beställde väckning (coolt!) kvart över nio, men vi vaknade tidigare av att Jenny och Lisen stod och knackade på dörren.
Vi gick i alla fall och åt frukost, och den var underbar! Rostat bröd, friterat bröd, marmelad, ost, sylt, ägg, bacon, frukt, kakor. Första gången jag åt en riktig Engelsk frukost. Mums! Vi checkade ut klockan tre och åkte buss tillbaka till Heathrow. Det kändes jättemärkligt att åka på fel sida av vägen, speciellt i rondeller.
Vi gick ombord på planet vid sju, och jag var inte det minsta nöjd med min sittplats. Bara för att jag inte hade samma bokningsnummer som de andra hamnade jag tre rader framför resten L  Kul att sitta på ett plan i 12 timmar ensam… Det verkar dock vara en plats framför de andra som jag kanske kan ta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...