7 jan 2011

Lätt den bästa dagen hittills. Inga fler missöden gällande matlagning (bara en stinkande köttfärs). Efter lunchen åkte jag och Anna till Annas familjs hus. Vi låg och stekte hela eftermiddagen och åt nyplockade jordgubbar, sedan åkte vi till ett jättecoolt träningscenter, där vi skulle träna med en Afrikansk klubb. Det var jättekul, men jag var ordentligt nervös innan. Vi började med en timmes landträning, mest bål, och det klarade jag galant ;)
Efter det var det två timmars simning och det var ett typiskt Erika-pass. 8*100 fjäril (fyra sista med paddlar), 4(4*100+400) där det skulle gå snabbare och snabbare, och sen 1500 progressivt. Det gick väldigt fort för mig.
När tränaren frågade vad vi brukade starta på hundringar och vi sa 1.25-1.30 började han skratta och fråga om vi var seriösa. Eh ja? De brukade tydligen starta 1.15… Vette sjutton hur de klarar det, med tanke på att flera knappt klarade 1.20. Bassängen var jättehäftig! Blått kakel som man kunde spegla sig i, och det spelades musik under vattnet vid ena väggen.
Det mest konstiga var att de simmar vänstervarv. Det blev helt fel att vända och jag höll på att krocka flera gånger. Det var i alla fall skojigt, och vi fick vars två t-shirtar, ett par shorts, en handduk och en badmössa med deras logga på! Snällt! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...