Juligheter och sport

Den gångna helgen blev startskottet till årets juligheter. I fredags åkte vi till Geneva (Illinois, inte Schweiz), en väldigt skandinavisk stad. Tyvärr kom vi lite för sent för att se Lucia men jag hittade en presentaffär med alla möjliga svenska grejer. De hade halmbockar, adventsljusstakar, dalahästar, lucior, och en massa annat, och dessutom bjöd de på glögg. Hela staden var festlig och det sjöngs och spelades julmusik medan olika organisationer bjöd på varm choklad och kakor. Det var en superhärlig upplevelse!
I lördags hade vi årets sista simtävling och den var på hemmaplan. Sam kom och hjälpte till och på kvällen åkte vi tillbaka till skolan för att se tjejernas volleybollag förlora finalen på deras Conference. Det var en intensiv match så det var kul att se. Samtidigt tittade vi på livestream av Wingates conferencefinal i volleyboll. De förlorade också.
Efteråt åkte Mehdi och jag till en Mongolian barbecue-restaurang och åt middag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...