Home alone

I torsdags tog Mehdi bussen till Florida med alla sina simmare, och kvar blev jag i ett snöbelagt Illinois. Så jag bjöd hem Ana och Caylee från jobb, innan vi skulle iväg till kontorets julfest. De är riktigt härliga tjejer och vi hade hur kul som helst. Så kul att vi kom för sent till festen.
Det var knytkalas och vi tog med oss pepparkakor och ett grönsaks- och dippfat. Det var faktiskt riktigt kul att få träffa alla! Jag ser ju mest bara de andra admintjejerna, men nu var alla andra också med. Vi spelade julklappsspel och vous fick julklappar av våra chefer, och jag fick en filt, muggar, varm choklad och ett presentkort på Starbucks. Det var minst sagt en lyckad kväll!
Det fortsatte snöa hela fredagen så det var riktigt sliskigt att köra hem igår. Jag insåg att jag inte har befunnit mig i vinterlandskap sedan jag fick mitt körkort, så jag är 100% newbie på det hära med att köra i snö och is. Men nån gång ska väl vara den första!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...