Julbord och julmarknad

Jag blev överlycklig när jag insåg att det finns julbord att gå på häromkring för ett tag sedan. Alternativen var Swedish American Museum för $70 per person eller Ikea för $12.99... Ikea kan man ju alltid lita på! Så I fredags efter jobb, klädde vi upp oss och åkte till Bolingbrook för årets första julbord. Det var faktiskt väldigt välarrangerat och helt okej smakmässigt. Det bjöds på sill, lax, ägg, rödbetssallad, Janssons, köttbullar, julskinka, rödkål och sedan även potatismos med brunsås och lingonsylt. Lussekatterna serverades med bröden och till  risgrynsgröten fick vi lingonsylt, så lite skevt var det, men jag var lika nöjd för det. Efterrättsbuffen var dock höjdpunkten! Chokladbollar, dammsugare och glögg; tricket med pecanpaj är att slänga i lite mörk choklad; tårtor, lussekatter och gröt. Mmmm!
I lördags kväll efter vårt veckliga gym/hottub-besök åkte vi till Napervilles Christkindlermarket och gick runt och julmös. En sak jag älskar med att bo här, är att det alltid finns nåt att göra och med mitt underhållningsbehov (?) så är det perfekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...