Merry Christmas!

När man vaknar på morgonen den 24e december och ett vitt snötäcke, överraskande nog, pryder hela omgivningen, då vet man att man har en perfekt jul framför sig. Nu har julen 2017 kommit och gått och vi har haft det fantastiskt mysigt. Detta var Mehdis och min tredje jul tillsammans och jag hoppas att det inte dröjer för länge förrän han kan följa med hem och fira en svensk jul på riktigt.
Efter en promenad genom snön och ett extremt misslyckat försök till baka vörtbröd, dukade vi upp till julbord och åt allt vi lagat. Med sill, ägg, Jansson, köttbullar, brunkål, rödbetssallad, bröd och ostar, blev vi både mätta och belåtna, och kände oss redo att öppna våra julklappar. Jag fick så mycket fint! En massa träningskläder, bland annat en vindtät löparjacka, en massa löparstrumpor, vantar, pulsband och t-shirts, en foundation, en jättesöt tröja som mamma stickat, en ny armbandsklocka och pengar. Mehdi fick även han en ny armbandsklocka (great minds think alike), tröjor och en julslips, men bäst var nog ände Echo Doten jag köpt till honom. Echo Dot är Amazon's basic lösning på ett "smart home". Genom att tilltala Alexa kan vi nu lyssna på nyheter, ringa och smsa folk, spela musik, fråga om recept, få celsius översatt till fahrenheit, och en massa annat. Om vi köper till andra gadgets kan vi få en lägenhet som i princip är helt röststyrd. Vi har haft det rätt roligt med Alexa hela dagen.
Men hur bra vi än har det här, saknar jag att vara hemma med familjen och släkten sen här tiden på året, men jag hoppas att jag nästa jul kan vara med.
God jul på er alla, hoppas ni haft ett par riktigt festliga dagar! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...