Helg med Erika

Mehdi åkte på tävling och lämnade mig ensam hemma i helgen för första gången sedan vi flyttade hit. I torsdags firade jag med takeout chinamat efter löpningen med gänget i Naperville och igår hade jag movie night med mig själv. Det var väldigt välbehövligt efter en väldigt stressig dag på jobb. Vi har vissa kommunikationsproblem mellan olika nivåer på jobb så det hela slutade med att vi hade en person som höll i intervjuer och vi hade 8 pers inbokade på samma tid, så nu ska jag och en till tränas i att intervjua folk också.
Igår var det full rulle från tidig morgon. Jag mötte löpargänget och sprang två mil klockan sju på morgonen i ett par minusgrader och alldeles för tunna vantar. Jag känner att det har blivit väldigt mycket bloggande om mitt springande på sistone, man jag tycker verkligen det är kul och det känns lite som att ju mer involverad jag blir, desto mer fyller det tomrummet som simningen lämnade. Dessutom är det här med vinterlöpning en helt ny värld för mig. Hur som helst, passet blev både betydligt snabbare och längre än jag är van vid, så det var med ömmande ben jag tog mig genom resten av dagens äventyr.
Efter en dunderfrukost städade jag lägenheten och tvättade innan jag åkte och shoppade. Jag var på jakt efter en ny handväska och varmare löparkläder. Väska blev det men det var värre med kläderna. Istället blev det lite vintertema-luktande lotions from Bath and Body Works, en ny halsduk och ett par jeans. Jag hade inte varit på detta köpcenter tidigare, men det var väldigt trevligt faktiskt. Därefter åkte jag till ett annat, lite mindre köpcenter (hade inte varit där heller tidigare) för att kolla på deras julgranständnings-ceremoni. De hade en massa event på gång, bland annat musik, dans, petting zoo, varm choklad, turer med häst och vagn, och så jultomten så klart. Det var hur mysigt och fint som helst. Dock blev det för kallt så jag orkade inte stanna och vänta på själva tändningen, men jag hade det trevligt ändå. Eftersom jag var precis intill Ikea, tog jag en sväng dit också och åt middag. Köpte även biljetter till årets svenska julbord och lite adventdekorationer.
Det var en sliten men helnöjd Erika som spenderade resten av kvällen i soffan framför tvn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...