Happy Thanksgiving!

Vi hade en både happy, delicious och väldigt trevlig Thanksgiving. Vi började morgonen med att åka och simma/springa på Mehdis skola innan vi åkte hem och grillade hamburgare till lunch. Det är så kul att ha Lauren och Lenni här, vi har så mycket att ta igen och det är roligt att ha någon att visa upp allt häromkring för. Dagen var rätt lugn och skön, och på kvällen var vi hembjudna till Farida och hennes familj på middag och det var den godaste kalkonmåltid jag ätit på väldigt länge!!! Hela middagen var både svensk-, amerikansk- och lite pakistanskinspirerad och det bjöds på kalkon, gräddsås, hemgjord cranberrysås, brussels sprouts, morötter, potatis och bröd med kryddsmör. Det var så himla gott och vi alla åt alldeles för mycket, precis som man ska. Till efterrätt fick vi pumpapaj som vi åt med grädde och en bourbon/maplesirap som var magiskt god.
Efter att Ibrahim, deras superhärliga, roliga 19 månaders gamla son, gått och lagt sig tog vi fram Balderdash, ett bluffspel och spelade resten av kvällen. Det gick i princip ut på att man skulle ljuga ihop bästa historian för att få poäng, och det visade sig att jag var rätt bra på det. Mätta och nöjda med kvällen åkte vi hem, och vi tackar så mycket för en superduper kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...