Black Friday

Black Friday calls for shopping, men eftersom vi har simmare på besök tog vi en tur till poolen också. Jag bestämde mig för att hoppa på passet och simmade längre än jag gjort sedan början av februari. Det blev ett pass på 3400 (de toppar nu så därför blev det inte längre) och jag klarade nästan alla starttider! Huvudserien var 100-75-50-25 fyra gånger, med snabbare och snabbare starttider, och jag klarade I princip allt utom 100 på 1:05. Gissa om jag var nöjd! Jag avslutade med 25 all out från startpallen och det gick inte långsammare än det skulle gjort för ett år sedan... 8 månaders toppning verkar löna sig!
Efteråt åkte vi till Niko's Breakfast Club och åt en mäktig frukost innan vi gav oss iväg för att shoppa. Vi åkte staten runt till olika köpcenter och affärer, och jag fick köpt lite av varje både till mig och till julklappar. Vi hade trevligt men det var väldigt tröttsamt mot kvällen så tillslut gav vi upp och åkte hem och lagade lasagne och åt pecanpaj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...