Date night

...med min favoritdate! Eftersom Mehdis simmare har Thanksgivinglov nu så var han hemma hela eftermiddagen och gullig som han är åkte han och byte olja på min bil. När jag kom hem från jobb lyckades jag övertala honom att följa med mig på cykel när jag sprang. Så i minusgrader tog vi oss igenom hela Lisle innan vi åkte hem och lagade fisksoppa. Efteråt åkte vi till bion intill och såg Daddy's Home 2 (Christmas editition). Bion kostade $4.25 per biljett, Mehdis läsk kostade $6 och han har fortfarande inte kommit över detta rån... Oavsett, så hade vi det supermysigt och filmen var rolig. Jag tycke om Will Ferrell, speciellt i julfilmer.
Nu, idag, jobbar jag sista dagen innan Thanksgiving och tiden går så långsamt! Lauren och Lenni är 2 timmar härifrån och de kommer hinna hem till oss före mig, men det ska bli så himla kul att spendera ledigheten med dem. Imorgon har vi blivit bjudna till Farida på thanksgivingmiddag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...