Oh Canada

Med alldeles för många inklämda i en alldeles för liten bil, bar det av mot Charlotte flygplats igår eftermiddag. Det visade sig att jag och Mehdi skulle åka samma flyg som både Giacomo (en italiensk freshman i laget) och Victoria (ex-simmare) och hennes man som skulle till Brasilien. Tillsammans utgjorde vårt lilla gäng ungefär en femtedel av det pyttelilla flygets passagerare. Det gick smidigt ändå, och vi landade i Toronto där vi åt middag på ett grekiskt ställe.
Vårt nästa flyg mot Winnipeg var lite sent, men efter att vingarna blivit defrostade och redo för den kanadensiska kylan, bar det äntligen av. Vi landade vid två på natten och Mehdis stackars kusin hämtade oss. Det var minus 28 grader och en massa snö, helt fantastiskt friskt!!! Jag är så taggad på en riktig vinter!!!
Kusinen Hamza och hans fru Jolene verkar supertrevliga och de bor i ett litet, mysigt hus tillsammans med deras schäfer/husky Atlas. Det här kommer nog bli ett bra lov!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...