Museum och bio

Igår spenderade vi dagen på The Canadian Museum for Human Rights, Winnipegs mest kända museum. Det var ett enormt ställe, som omfattade alla möjliga aspekter av mänskliga rättigheter. Varje våning hade ett specifikt tema och allra överst fanns en utkiksplats där jag kunde se nästan hela stan. Väldigt vackert Winter Wonderland! Det blev en lärorik dag, med massor att ta in och vi hade det väldigt bra, så det rekommenderar jag om ni åker hit nån gång!
Efteråt hade vi en ny, spännande upplevelse på McDonalds. Vi beställde och betalde en egen-designad burgare med hjälp av en maskin och gick sedan och satte oss i väntan på att bli serverad. Så lyxigt haha!
På kvällen var vi alla fyra och såg Fantastisc Beasts på bio. Har velat se den sedan den kom ut! Jag tyckte den var helt okej, men inte så bra som jag väntat mig... Popcornen var supergoda i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...