Blizzard had us like...

I skrivande stund sitter jag fortfarande i Kanada. Jo visst, vi skulle ha varit hemma igår kväll, men Mother Nature hade andra planer. På grund av en förutspådd snöstorm blev vårt första flyg inställt redan i söndags, och tur var det, för det fanns inte en chans att vi skulle kunnat köra till flygplatsen så tidigt på morgonen i en halvmeter snö. Mehdi och jag spenderade istället morgonen åt att skotta (fick räknas som dagens träning).
Här kommer veckans lärdom: när jag blir rikare ska jag aldrig boka flyg från en agency, enbart direkt från flygbolagen. I både söndags och måndags satt jag i telefon i flera timmar för att bli skickad fram och tillbaka mellan West Jet och Travelgenio eftersom ingen kunde göra något på grund av den andras inblandning. För tillfället har Mehdi och jag sex olika flyg kors och tvärs över Nordamerika, och vi planerar att utnyttja två eller tre. Resten vet jag inte vad jag ska göra med, men så länge vi kommer till Charlotte på något sätt så bryr jag mig inte riktig hur. Vi får se hur det går!
Hur som helst, vi fick två extra dagar här och ytterligare en julmiddag. Nu har jag fått så mycket julfirande att jag nog ska klara mig till nästa år! Jag har ätit piroger och köttbullar som aldrig förr. I söndags var vi hos Jolenes pappas sida av släkten och igår med mammans sida. Alla har varit så extremt gästvänliga och trevliga så vi har det fantastiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...