Thanksgiving

Då var själva thanksgiving här. Dagen började med ytterligare en lyxfrukost, följt av ett försök att träna. Vädret och det faktum att det är thanksgiving gör det dock väldigt svårt att hitta öppna pooler. Så ingen simning idag heller...
På väg hem från vårt försök att träna, åkte vi förbi Best Buy, där folk kampat sedan förra veckan. Folk är galna när det gäller att hitta bra köperbjudande.
Efter att vi gjort oss iordning åkte vi allihopa hem till Cheyannes mormor och morfar. Väldigt gulligt av dem att bjuda oss! Hennes familj är väldigt härlig. De är så trevliga och generösa, och de bjöd på kopiösa mängder mat.
Kex, ostar och löksoppa när vi kom, följt av en traditionell thanksgivingmiddag. Min absoluta favorit på bordet är stuffing. Annars åt jag kalkon, grean bean-casserole, cranberry jelly och sås. Jag provade även sweet potato  en det var ingen favorit. Efterrättsbordet bestod av pajer och kakor i alla föjliga former. Mätt är en underdrift... Killarna totaldäckade i soffan av matkoma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...