Quad meet

Har haft fullt upp så jag har helt glömt att berätta att det var dags för tävling igen. Denna gång är det utspritt över två dagar. För min del bestod denna fredag kväll av 500 fr och 200 fj. Yep 200 fj... Jag har inte simmat många armtag fjäril sedan förra november, men nu tyckte Kirk det var dags igen. Jag fick välja mellan det och 400 medly, så det var inte riktigt ett val haha.
500 gick bedrövligt. Efter en sömnlös vecka kändes hela kroppen numb och fartlös. Fjärilet gick dock helt okej, endast två sekunder över min bästa tid från förra året.
Eftersom förra årets lagmammas simmare tog examen i våras, har vi fått en ny "team mom" och hon har gjort en superstart! Alla fick två dubbelmackor med jordnötssmör och sylt, samt banan och äpple att äta efter tävlingen. Normalt sätt är det ingen som tänker på eventuella allergiker, men denna mamma frågade i förtid om någon var allergisk. Sedan fick denna någon välja vad för macka hon ville ha istället. Så jag fick en supergod sub med kalkon och grönsaker. Supergulligt!
Nu ska vi hem och sova, imorgon är det 1000 och 200fr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...