NSG-reunion

En liten del av mig kommer nog alltid höra hemma i Nyköping, det är lika underbart att komma dit varje gång. Jag tog tåget upp i fredags och Anna plockade upp mig. Vi gjorde oss i ordning och drog sedan rumt på stan. Den här helgen pågick en festival i hela staden så det var fullt liv överallt. Slutligen hamnade vi på klubben Down East. Riktigt mycket folk och en massa man kände, så det var toppen.
På lördag morgon tränade vi både i bassängen och gymmet innan vi åkte ut till husmor för vår årliga reunion. Så trevligt hon hade ordnat allt! Vi fick laxsallad till lunch med hembakade baguetter, snacks och dipp under hela dagen, paj till middag, paj till efterrätt och korv med bröd till nattmat. Det var kul att träffa alla gamla simmare! Under eftermiddagen körde vi tävlingar och tipsrunda (som the youngsters vann!) och sedan var vi uppe hela natten lång haha. På morgonen bjöds det på Helenafrukost!
Söndagen blev lugn, men på kvällen åkte jag, Anna och Ludde till Stendörren och badade. Det var hur mysigt som helst! Nu, efter ett morgonpass i bassängen, är jag på väg hem igen. Tack för en superhelg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...