Last day

Känner mig inte redo att lämna Miami än. Men allting gott har ett slut! Sista dagen i Florida spenderade vi på stranden vid hotellet och vid hotellpoolen. Vi umgicks bland annat med ett svensexagäng som åkt från New Jersey. Älskar USA, man hittar alltid intressanta människor.
På eftermiddagen kom Kennedy över och hälsade på (gick på Wingate förra terminen), jättekul att ses! Saknat den killen. Därefter blev det fix inför kvällen. Vi tog med oss Annas mamma till Hooters och bjöd på mat som tack för att hon ställt upp så mycket under veckan. Inget kan slå hamburgaren jag skrev om häromdagen, men Hooters burgare är inte helt fel. Supergott! Färdigätna strosade vi runt på bayside och tittade i affärer. Bayside är som ett stort marknadsliknande ställe, riktigt mysigt. Sedan drog vi till Off the Hookah, samma ställe som vi var på första kvällen. Varför inte sluta där man började liksom!
Det blev ungefär två timmars sömn, och nu är jag på planet på väg hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...