Chilling in Miami

Vaknade till doften av pannkakaor igår. Svenska pannkakor! Annas mamma hade förberett massor åt oss att ta med till stranden, så det var vad vi gjorde. Tillbringade hela dagen på south beach,  så nu är jag så röd och fin igen! Precis när vi skulle gå stoppar en kille oss och frågar om vi är från Sverige. Say wuuut? Haha men jo det är vi ju, så när vi sa ja hämtade han sin kompis, Robert från Västerås! Kul, kul!
Vi hyrde cyklar för att ta oss hem igår. Det var jättekul att cykla genom Miami! Vi stannade på nån liten svindyr supermarket och köpte middag. Sedan drog vi hem, åt och fixade oss.
Planen var att dra till Dream, en mer classy club. Men vi fastnade i en bar med några Italienare och gigantiska drinkar. Hängde runt med dem ett tag, innan vi bestämde oss för att testa Dream. Där inne möttes vi av ett "hey, where you from?", "Sweden! ", "nämen Sverige!!!". Haha vi finns överallt!
Efter ett tag var vi klara med det stället, inte min favorit direkt, så då följde vi med nån snygging till en liten, sketchy bar. Det var en intressant upplevelse! Kvällen var väldigt spontan men definitivt lyckad!  Shout out to meeting random people!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...