Min drömgran!

Three down! Spenderade hela kvällen igår efter tärningen med historia. Provet idag tog ungefär två timmar sedan hade jag skrivkramp så det sjöng om det. Bestod i princip bara av en massa uppsatser men det känndes bra. Jag är nöjd i alla fall. Frågorna jag skrev om var bland annat industriella revolutionen och slaveriet genom historien, så det var intressant. Psykologin igår gick nog också bra.
Träningen igår gick RIKTIGT bra. Vi var typ 30 pers där så det var smockfullt i bassängen. Jag delade bana med Alex som också är distansare och Cait och Reed som är supersprinters. Sedan hade vi Luisa som är bröstsimmare. Det var en intressant mix haha! Men jag simmade på riktigt bra! Ledden banan ett tag och låg efter Alex på en del. Sedan kom kickserien, men jag var ändå inte sist! Good day!
Idag, efter provet, var jag runt på hela skolan för att fixa en massa papper och sånt. Då hittade jag denna julgran i en av byggnaderna! Det har alltid varit min dröm att ha en enorm julgran!!! Se så fin den är haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...