Hemresan

Lyckades ordna så jag kunde åka med Marko och de belgiska bröderna till flygplatsen istället för med Elissa. Det innebar att jag kunde åka fyra timmar senare. Jag, Marko och Makis simmade lite på morgonen innan vi åkte. Satt i Charlotte i fyra timmar och väntade. Sedan tog flyg nummer ett mig till Laguardia i New York. Därifrån tog jag en shuttle till JFK (busschauffören var supergullig!). Där blev det cirka fyra och en halv timmes väntande.
Flyg nummer två var ungefär sex timmar och jag hade trevligt sällskap av en kille från New York som skulle till Ghana. Som vanligt kunde jag inte sova mer än ungefär en timme. När jag landade i Amsterdam tappade jag bort Ghana-killen så jag fick klara mig själv igen. Hade tre timmars väntan där, så jag åt en sausage roll och vandrade omkring lite. När jag skulle gå på planet hör jag någon fråga om jag är från Sverige. Jaa? "Det syns!". Denna någon visade sig vara en kille från Alaska, som pluggade i North Carolina, men hade spenderat ett halvår i Nederländerna och nu skulle till Sverige och hälsa på en kompis. Coincidence!
Långt om länge var jag i Sverige igen. Åkte och simmade lite direkt efter ankomsten sedan kom jag äntligen hem och fick mammas mat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...