ÄNTLIGEN

Friiiiiiiii! Jag har blivit röntgad fem gånger. Jag har haft sex olika gips och en skena. Jag har varit gipsad i elva veckor och tre dagar. Min hand har varit bruten sedan sjätte december. Men nu är det över. Nu kan jag äntligen använda min högra hand. Jag simmade ett sammansatt pass idag för första gången på fyra månader och det kändes så himla skönt. Hade absolut ingen koordinaion kvar och det var ovan att inte kunna andas när jag ville. Men åh vad skönt att vara tillbaka i bassängen!

Det har varit en intressant period. Jag har verkligen utvecklat min ambidextra sida. Det enda jag inte ka göra med vänstern är i princip att borsta håret. Både skriva, fäkte, äta och sminka mig går med vänstra. Jag är stolt. Jag är också stolt över att jag tagit mig genom dessa månader så pass lugnt och sansat som jag faktiskt har. Nu ser jag fram emot en lång uppbyggnadsprocess och sen ska det köttas som aldrig förr!


Published with Blogger-droid v2.0.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...