Min midsommar ;)

Det blev en väldigt trevlig midsommar igår. Som jag skrev innan började den hos mormor och morfar, där fick vi ägg och sill och köttbullar, och allt annat som man äter till alla våra svenska högtider. Jordgubbar i massor fick vi också. Det blev en hel del lekar och tävlingar, jag var grym på boccia men missade lite för mycket poäng på pilkastning, så pappa gick om och vann. Men jag blev tvåa, och med lite övning så slår jag minsann pappa ;D Efter lekarna grillade vi.
Senare skulle jag försöka ta mig från Höllviken till Eslöv. Själv. Det började med att jag varken hade jojokort eller kontantkort med mig, så pappa fick gå på bussen och betala biljett till Eslöv. Sedan visste jag knappt var jag skulle av. Jag kom fram till Malmö C och letade upp rätt spår. När jag skulle ner till spåret var det en ganska läskig gubbe som följde efter mig och satt och stirrade på mig hela tiden. Därefter gick allt bra. Jag åkte med tåget till Eslöv, där jag skulle till några från gamla klassen (och parallellklassen). Det var jättekul att träffa dem igen, var ju över ett år sen sist!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...