För de har tagit studenten!


Det har legat studentstämning över hela stan idag, och dagen har varit lång. Vi gick upp strax efter sex i morse och gjorde oss jättefina. Klockan sju var det tårtfrukost, fotografering och presentutdelning. Även priser delades ut (för säsongens bästa prestation) och jag fick ett! Ett presentkort på Intersport. Sedan följde en lång dags väntan. Jag och Anna bestämde oss för att tömma min frys, så vi gjorde en lunch bestående av hemmagjorda köttbullar, bacon, chicken nuggets, pasta och ris. Mums, mums!
Strax innan två var jag på Gripen för att se när Anton och Gabriel sprang ut. Sedan följde jag marschen till stadshuset och Nico-skolan där kortegen skulle gå ifrån. Man blir så glad av att se alla lyckliga studenter. Alla var så fina! Efter det var det studentmottagning på Borgen med dundergod mat. När vi ätit tårta åkte vi till Frida för lite mer tårta ;)
Det har varit en lång men rolig och glad dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...