Weekend i Halmstad!

Helt spontant och jättehärligt tog jag en tur till fina Halmstad i helgen för att hälsa på Emma (och Hannes så klart!). Jag har ju inte sett deras lägenhet än! De har verkligen fått till det så himla mysigt och lägenheten är jättefin. Den ligger väldigt centralt, så på fredagskvällen gick vi en runda längs Nissan och tittade på omgivningen. Vi lagade kyckling med klyftpotatis och tittade på Moana innan vi blåste upp en nyinköpt luftmadrass som jag sov så himla gott på.
Lördagen började vi med en löp/cykeltur mot stranden och förbi Emmas skola innan vi åkte och åt thaibuffé. Emma hade gett mig ett restaurangbesök i födelsedagspresent och jag ville att hon skulle ta mig till nåt av hennes favoriter, och åh vad gott det var! Nudlar, grytor, vårrullar, sushi och en massa annat gottigott. Mätta och belåtna strosade vi sedan runt på Halmstads alla shoppinggator och tittade i affärer. Jag köpte bland annat ännu ett te till min samling! Halmstad är riktigt mysigt och med mycket att göra, så när vi gått oss trötta blev det bullfika på café Skånskan. Det blev en kanonbra uppladdning för kvällens bowlingmatch. Vi spenderade nämligen kvällen på O'learys med bowling och goda drinkar.
Imorse, efter en stabil frukost på hemgjorda tekakor, körde vi alla ner till Skåne. Det var fantastiskt kul att få sett hur de har det och det är skönt att de inte bor så långt borta. Nu behöver det ju inte dröja så länge tills vi ses igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...