Nationsliv!

Nu är nollningen över och jag kan officiellt klassificeras som en T1a! Som jag nämnt tidigare så var vi indelade i olika lag och vi hade en massa både uppdrag och evenemang att gå på. Jag var i princip inte med på något, men mitt lag, Team Grease, gjorde en fantastisk insats. I fredags hade vi ett avslutande lagmys (som jag var med på) på Västgöta nation, där det åts och umgicks, som uppladdning för terminens finsittning. Finsittningen gick av stapeln lördagen 22/9 och var en fantastisk möjlighet att se alla uppklädda och fina, istället för utklädda till Danny, Sandy, träsktroll, åsnor, husalfer, Dumbledore och Skywalkers.
Hela tillställningen börjades på HSC, skolan, där "generalerna" blev avtäckta och presenterade medan vi alla minglade runt. Vi tog oss sedan därifrån till Östgöta Nation för själva sittningen. Det var så mycket folk från alla terminer, men även redan utexaminerade studenter var med på festligheterna, däribland pappas fysioterapeut som han går till regelbundet. Det verkar som det är riktigt trevlig stämning mellan alla, oavsett termin, och det känns superhärligt.
När middagen serverades bjöds det på ärtsoppa, gjord på färska ärtor, ryggbiff med stekt potatis, och brownie till efterrätt. Det var faktiskt riktigt gott! Under hela måltiden sjöngs det sånger och delades ut priser. Tack vare eldsjälarna i mitt lag, vann vi och fick stolt motta varsin chokladmedalj. Flera i team Grease fick även individuella utmärkelser!
När middagen var avklarad begav sig alla med cykel till en mellanfest och vi utan cyklar gick till ett ställe som heter shotluckan. Rätt kul bar faktiskt, med en massa kreativa shower! Kvällen avslutades med dans på Östgöta innan jag tog tåget hem som en nöjd och glad T1a.
I söndags kom mamma hem från Kalmar, så jag lagade köttfärslimpa och bakade äppelkaka som välkommen-hem-måltid. Det verkade uppskattad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...