Allmän Anatomi

Nu är vi alltså igång på riktigt! Efter två intensiva dagar med föreläsningar och självplugg tar jag "helg" för att fortsätta pluggandet inför min första tenta. Den är på måndag och täcker grunderna för allmän anatomi, så som rörelser, axlar, plan, samt skelettet, musklernas och lederna förhållande till varandra. Detta ska vara en liten tenta jämfört med vad som komma skall, men lika viktig ändå! Det är verkligen en seriös klass jag är i, vilket känns toppen. Vi har redan kommit igång med pluggrupper och gemensamma försök att hjälpa varandra förstå bättre. Eftersom eleverna från tidigare terminer skrämt upp oss som bara den inför just denna kurs, så tar vi alla tillfällen i akt att nöta in termer. Men sen tänker jag tillbaka på den gamla goda tiden med Professor Brock, så blir jag genast lugn i själen och medveten om att det kunde varit värre.
Tenta eller inte, andra viktiga grejer händer också! Idag var jag och skrev på kontrakt för mitt rum och imorgon går flyttlasset! Det ska bli så spännande! Jag flyttar dock inte in på heltid förrän efter Chicago, men det ska bli skönt att ha grejerna på plats när jag kommer tillbaka.

Nu när det blivit så kallt och höstigt, passar en fin sommarbild från Strö in! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...