Bug Run and Rolling Thunder

En resa kan ju inte vara komplett utan ett välgörenhetslopp. Vi hade lyckats hitta ett lopp som kallades Bug Run, som gick av stapeln söndag morgon. Pappa sprang 10 miles medan resten sprang 5 km. Det var ett kul lopp, längs en vacker å, och vi fick både t-shirts och medaljer. Dessutom blev jag trea och fick ett litet plakat!
Efter det skulle vi ut på mer äventyr. Vi delade upp oss lite beroende på intresse och jag, mamma och pappa åkte ut till Pentagon för att  kolla på motorcyklar. Det var Memorial Weekend, och av tradition samlades tusentals motorcyklar för att köra runt staden i en protest mot USAs dåliga försök att få hem soldater som är Prisoners of War eller Missing in Action. Ryktet sa att det skulle vara 500 000 deltagare, men det tror jag inte på. Oavsett, så var det en imponerande syn, och vi fick sett massor med coola cyklar. Dessutom lärde vi känna två killar som guidade oss runt lite.
Efteråt gick vi på lite museum innan vi åkte till Oliver Garden och åt middag. Det blev så mycket mat att vi hade lunch till igår också. Planen var att vi skulle lämna DC tidigt och komma fram till New York relativt tidigt, men pappa fick njursten så istället turistade vi på George Washington University Hospital ett par timmar innan jag fick ta över körandet mot New York. Han blev bra och vi kom fram! Hotellet här är också störtfint och vi ser fram emot att få utforska staden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...