Virginia Beach

Strandlivet är ju inte helt fel, fast lite sol hade ju inte skadat... Gårdagens regn gav en perfekt ursäkt att åka och shoppa efter en blöt och lång joggingtur på stranden. På kvällen satt vi inne och spelade Codename, ett sällskapsspel som Filippa hade med sig. Det var riktigt klurigt och spännande.
Den senaste veckan har vi ätit ute rätt mycket men nu har vi äntligen börjat kunna laga mat och det känns så skönt. När vi kom hit i måndags åt vi på ett pasta/pizza/burgare-ställe som var jättegott till middag, Subway till lunch och Waffle House till frukost, men nu blir det hemlagat ett tag. Hotellet vi bor på är SUPER. Vi har kök och perfekt strandutsikt. Vi har till och med sett delfiner från balkongen. Här finns också ett riktigt avancerat gym, spa med bastu och bubblepool, samt aktiviteter och eventuellt varje dag. Riktigt lyxigt!
Idag åkte vi till Cape Henry, en militärbas med två kända fyrtorn. För att komma in behövde de göra en total genomgång av bilen och kolla en massa papper. Det var ett helt äventyr att bara komma in. Väl inne så var det som en liten stad i sig själv, med hus, skolor och andra nödvändigheter. Vi klättrade upp i fyren som var bygd 1792 och gick runt och läste om historiska händelser. Detta var området där några av de första britterna landsteg samtidigt som det var platsen där avslutet på den amerikanska revolutionen började.
När vi kom hem tog vi allihopa en tur på stranden vilket slutade med bad i skyhöga vågor! Trots att luften var kallt så kändes vattnet jätteskönt. Efteråt blev det bad i bubbelpoolen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...