Athlete Salute

Efter vårt genrep i fredags hade vi en ceremoni för alla idrottare. Vi blev uppmärksammade och tackade för vår "service" genom att bli tilldelade ett inramat W. Det var en fin tillställning som också resulterade i en massa bilder. Efteråt åkte vi till Treehouse Vineyard och hade det supermysigt.
Söndagen stod i packandets tecken och jag ägnade hela dagen åt att fylla mina väskor så effektivt som möjligt. Det är imponerande att se hur mycket jag lyckats samla på mig genom åren här. Jag hann dock ändå med en löprunda med pappa, Emma och Filippa. Jag fick då invigt min nya löparklocka som min älskade familj gav mig i graduationpresent. Det är en fancy Garminklocka som kan klara av alla möjliga träningsformer. Trots att jag sagt att jag inte ville ha något fick jag både det och en graverad penna. Av Filippa gick jag en bok som passar perfekt för mina framtidsplaner, vilket var väldigt genomtänkt. Jag blev jätteglad!
Vi avslutade dagen med att åka till Outback med Mehdi och Øysteins familj. Mamma älskar steak och det var så kul att se hur hon njöt. Vi hade det riktigt trevligt tillsammans och gott var det. Den amerikanska upplevelsen fortsatte sedan till Cookout för att äta milkshake till efterrätt. Det blev en perfekt avslutning på min tid här på Wingate.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...