Sköna dagar i DC

Jag gillar verkligen Washington. Det är rent och fräscht, det är lätt att hitta, och det finns mycket att göra. I lördags började vi en med tur på the Capitol. Guiden var jättebra och det blev en väldigt intressant tur. Efter det gick vi längs hela National Mall och tittade på monumentet och Lincoln Memorial. Sist jag var här åkte vi runt med buss, men nu när vi gick fick jag sett så mycket mer och fick en helt annan bild av staden. Vi hittade dessutom en mur till minne av alla saknade och döda från Vietnamkriget, som bar namnet på alla som inte klarat sig hem igen. Därefter gick vi vidare till Vita Huset. Som avslutning på dagen åkte vi till Cheesecake Factory och handlade cheesecake!
Det är så mysigt att få se och uppleva allt det här med familjen. Vi har så trevligt allihopa och fick får sett och gjort så mycket. Hittills har det här varit en helt fantastisk resa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...