Rec Olympics

Jag, Vika, Jess och Erin ställde upp i rec olympics i eftermiddags, i laget B.A.B:s. Vi hade ingen aning om vad det var, mer än en form av lagtävling. Men i alla fall, vi tog oss ner till campussjön och det visade sig vara en massa märkliga tävlingar. Vi började med "face the cake", man skulle, inte helt enkelt, få en oreocookie från pannan till munnen utan att röra den. Därefter var det hinderbana, stafett som inkluderade vattenballongskastande och skotkärrastafett.
Finalen var en sorts stafett den med. Första sträckan tog jag och Erin hand om, three legs run. Vi fick verkligen till det mot slutet! Därefter körde Jess säckhoppning och Vika fick löpningen. Sista sträckan car "skidåkning". Alla fyra skulle med gemensamma krafter ta sig fram på två skidor.
Det var en jättekul eftermiddag. Tävlingen avslutades med tshirts-utdelning och mat. Tror tyvärr vi slutade på åttondeplats... Förutom oss var ävem Alex, Katie, Val och Reed med från simlaget. De kom trea! Innan vi åkte tillbaka hittade vi de överblivna vattenballongerna och världens krig bröt ut! Bra dag idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...