Organizer #1

Igår blev det utgång igen. Helt klart bästa gången hittills! I söndags frågade en av tjejerna om jag kunde fixa en partybuss för onsdagen, eftersom jag har kontakter som ordnar sånt. Jag har aldrig åkt dessa omtalade bussar förr så jag hade ingen aning om hur det skulle funka. Men eftersom jag gillar att organisera saker så tog jag på mig det! Och lyckat blev det!
Partybuss innebär helt enkelt att en buss kommer till skolan och plockar upp alla som vill till klubben, skjutsar oss dit och sedan hämtar upp oss. Vi hade så himla kul! Bussen var proppfull av både simmare, soccerspelare, lacrossespelare och annat folk. Väl framme på Suite träffade vi en massa Catawbafolk som också hade en buss. Vi såg även Lochte och company. Jag hängde mest brittiska soccerspelare, efter att vi kommit fram till ingen av oss riktigt gillade amerikanernas sätt att dansa, så vi körde våra egna moves istället. Efter en galet bra kväll käkade vi pizza och tog bussen hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...